معرفی ظرفیتهای صنعتی، معدنی و تجاری استان اصفهان

استان اصفهان به عنوان یکی از مهمترین استانهای کشور در زمینه تولیدات صادراتی محسوب شده و صنایع بی شماری در این استان در حال فعالیت هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه ایران کالا ایرج موفق رئیس سازمان صمت استاد اصفهان در گفتگوی تلفنی با شبکه ایران کالا در خصوص ظرفیتهای این استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت گفت: ما بیش از ۱۰ میز توسعه صادرات تخصصی کالاها در استان اصفهان داریم که معادل تعداد میزهای تخصصی توسعه صادرات در تهران است.
وی افزود: در بخش معدن بیش از ۱۳۰۰ مجوز معدنی صادر کردهایم. به لحاظ تعداد معادن فعال و رتبه نخست کشور و به لحاظ تعداد مجوزهای صادره برای متقاضیان رتبه سوم و به لحاظ میزان استخراج رتبه پنجم کشور به استان اصفهان اختصاص پیدا کرده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در بخش بازرگانی ۲۴ اتاق اصناف و ۵۵۰ اتحادیه تشکل صنفی با بیش از ۲۰۰ هزار واحد صنفی مششغول به فعالیت هستند. در بخش بازرگانی حدود ۵۰ سردخانه با ظرفیت نزدیک به ۴۰۰ هزار تن و ۶۲۰ انبار فعال با ظرفیت ۱۷ میلیون تن کالا در حال خدمات رسانی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در بخش کارتهای بازرگانی معتبر نزدیک به ۳۱۵۰ کارت بازرگانی داریم که نزدیک به ۱۲۰۰ بنگاه صادراتی بسیار کارآمد را به خود اختصاص دادند. در سال ۱۳۹۸ بالغ بر دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تن صادرات دلار صادرات به ۱۰۰ کشور دنیا رژیم و نزدیک به ۱۲۵۰ قلم کالا از استان اصفهان به دنیا صادر شده است.
موفق در خصوص ظرفیتهای تولید فرش دستبفا در این استان گفت: ۲۷۰ هزار بافنده فرش دستباف و بیش از ۱۴۲ کارگاه فرش دستباف در این استان مشغول به فعالیت هستند. من از همینجا فردا را که به عنوان روز صنعت نام گرفته است به تمام معدنکاران و صنعت کاران استان اصفهان و کشور عزیز تبریک می گویم.
وی در خصوص تسریع در صدور مجوز و رفع موانع در این خصوص گفت: با توجه به شرایط کرونایی که در کشور وجود دارد سامانههای که داریم متقاضیان مجوز میتوانند بدون مراجعه به سازمان از طریق ورود به این سامانه تقاضای خود را به ثبت برسانند. در صورتی که برای مجوزهای خاصی نیز نیاز به حضور متقاضیان باشد برنامه ریزی کردهایم تا در کمترین زمان ممکن این امر اجرا شده و به درخواستها پاسخ داده شود.
رئیس سازمان صمت استان اصفهان در خصوص احیای واحدهای تعطیل گفت: سال گذشته اقدامات خوبی صورت گرفت به این گونه که از حدود ۳۶۰ واحد راکد و غیر فعال که شناسایی کرده بودیم حدود ۱۷۰ به چرخه فعالیت بازگشتند. امسال هم این موضوع را در دستور کار قرار دادیم که بتوانیم به سایر واحدهای راکد و غیرفعال رسیدگی کرده و آنها را نیز به چرخه تولید بازگردانیم. همچنین واحدهای که پیشبینی میکنیم در سال ۹۹ ممکن باشد که با مشکلاتی مواجه شوند در دستور کار ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قرار دادهایم تا این واحدها نیز در شرایط فعلی آسیب کمتری ببینند.
نظر شما