رقابت جذاب پیتزا پزها در نخستین فستیوال پیتزای تهران | شبکه تلویزیونی ایران ‌کالا

رقابت جذاب پیتزا پزها در نخستین فستیوال پیتزای تهران

  • چهارشنبه 20 آذر 1398 13:01
  • شناسه 40384
رقابت جذاب پیتزا پزها در نخستین فستیوال پیتزای تهران

اولین فستیوال پیتزای تهران با حضور ۱۲ نفر از پیتزاپزهای برگزیده و داوری ۷ نفر از متخصصان غذا و سرآشپزان مطرح کشور، چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸ در فود کورت مجتمع تجاری آرتمیس برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه ایران کالا به نقل از ایسنا، مهران باقری عضو هیات مدیره گروه صنعتی وان شف، در حاشیه مراسم فرش قرمز معرفی هیات داوران فستیوال پیتزای تهران، با اعلام این خبر افزود: اولین فستیوال پیتزای تهران در واقع یک رقابت بین پیتزا پزهای حرفهای است که با هدف معرفی استعدادهای برتر این رشته از صنایع غذایی ایران برگزار می شود.

باقری با اشاره به ضرورت فرهنگسازی در زمینه تغذیه سالم در ایران، اظهار کرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری این رویداد ارتقاء فرهنگ غذایی جامعه و تغییر باور عمومی نسبت به فست فود و خصوصا پیتزا است چرا که واژه فست فود در افکار عمومی و ذهنیت اغلب مردم با ناسالم بودن این گروه از غذاها گره خورده، در صورتی که لزوما این گونه نیست و میتوان با مواد اولیه سالم و روش طبخ اصولی فست فودهای سالمی را به مردم عرضه کرد، که این مهم بدون تربیت و معرفی نسل جدیدی از فست فود کاران حرفه ای امکان پذیر نیست.

https://cdn.isna.ir/d/2019/12/10/3/61508354.jpg

فرهنگ سازی درباره پیتزای سالم؛ هدف اولین فستیوال پیتزا

وی ظرفیت ایران را در حوزه غذا بسیار عالی توصیف کرد و ادامه داد: ایران چه در حوزه مواد اولیه غذایی کشاورزی و دامی و چه در حوزه تنوع غذایی در سراسر کشور، ظرفیت بسیار خوبی در اختیار دارد که می توان این ظرفیت را با پرورش طبخ کنندگان حرفهای و خلاق غذا، در خدمت اعتلای صنعت رستوران داری و توریسم غذای کشور قرار داد.

باقری با بیان این که پیتزا از نظر بسیاری از مردم غذایی خوشمزه و مقوی ولی نه چندان سالم است، تصریح کرد: اگر مواد اولیه پیتزا اعم از خمیر و پنیر پیتزا و دیگر افزودنی ها و چاشنی های آن سالم باشد، محصول نهایی هم از سلامت برخوردار خواهد بود و ما در این رویداد تلاش میکنیم بر نقش مواد اولیه سالم در تولید پیتزای باکیفیت و سالم تاکید و در این زمینه، به سهم خود، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنیم.

رقابت ۱۲ پیتزا پز در حضور ۷ داور ایرانی و خارجی

عضو هیات مدیره گروه صنعتی وان شف در ادامه شرایط اقتصادی کشور را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در شرایط اقتصادی کنونی، کشور ما به صنایع ارزآور نیاز مبرم دارد و صنعت توریسم می تواند در این شرایط عصای دست سیاست گذاران کشور باشد.

وی ادامه داد: در دنیای امروز گردشگری غذا یکی از انواع مورد استقبال گردشگری است و ما به عنوان یک مجموعه بخش خصوصی تلاش می کنیم با برگزاری رویدادهایی از این دست، به فعالان صنعت غذایی کشور انگیزه بدهیم و به آنها این پیام را منتقل کنیم که با ارتقاء دانش و مهارتهای حرفهای و برندسازی می توانند نقش پررنگی در توسعه توریسم غذایی ایران ایفا کنند.

باقری، ۱۲ پیتزا پز برگزیده حاضر در اولین فستیوال پیتزای تهران را دانشجویان یا فارغ التحصیلان رشته های آشپزی و رستورانداری و هتلداری، دارای سوابق کاری قابل قبول در این رشتهها برشمرد و افزود: مجریان این رویداد با اعلام فراخوان، این افراد را از میان داوطلبانی که رزومه خود را ارسال کرده بودند، از سراسر کشور انتخاب کردند و تاکید ما این بود که حاضران در رقابت علاوه بر کار به عنوان پیتزا پز، از سوابق تحصیلی مرتبط برخوردار باشند چرا که به اعتقاد ما دانش و تخصص آکادمیک در کنار تجربه و مهارت، زنجیره ارزش صنعت غذای کشور را تکمیل خواهد کرد.

وی درباره هیات داوران فستیوال پیتزای تهران گفت: هیات داوران این فستیوال متشکل از آقایان بهنام کیارشی، فرانسوا حسین، بهروز دستوم، رامین عباسی، علیرضا فلاح، محسن محمدی و اکبر شهبازی است که همه این عزیزان از متخصصان تحصیل کرده، شناخته شده و مطرح حوزه غذا به شمار می روند.

باقری برگزاری کارگاه آموزشی توسط یکی از سرآشپزان مطرح کشور را از برنامه های دیگر این رویداد عنوان کرد و افزود: می دانیم که کشور ایتالیا مهد پیتزا در جهان محسوب می شود، بر این اساس دو نفر از سرآشپزان مطرح ایتالیایی نیز برای ارائه برنامه آموزشی با محور تولید پیتزای باکیفیت و سالم، در نخستین فستیوال پیتزا تهران شرکت خواهند کرد.

عضوهیات مدیره گروه صنعتی وان شف درباره آیتمهای این رقابت، توضیح داد: هیات داوران آیتم هایی همچون؛ سرعت و دقت در طبخ پیتزا، نحوه برش زدن پیتزا، نحوه طعم دار کردن پیتزا، سالم بودن مواد اولیه و نهایتا طعم نهایی پیتزا را مورد ارزیابی قرار خواهند داد و به نفر اول این رقابت، گواهینامه برگزیده شدن به عنوان نفر منتخب نخستین فستیوال پیتزای تهران با امضای هیات داوران اعطا می شود.

وی با بیان این که این رویداد برای اولین بار برگزار می شود و اولین دوره از هر رویدادی مطمئنا با کاستی هایی روبرو است، گفت: تعداد رقابت کنندگان در اولین دوره از این فستیوال، محدود به ۱۲ نفر است اما در فاز بعدی و سالهای آتی تلاش میکنیم این رویداد را به صورت لیگ برگزار کنیم و تعداد حاضران در رقابت را افزایش دهیم و سطح  کمی و کیفی فستیوال را نیز با فراخوان گسترده تر در سراسر کشور و دعوت از پیتزا پزهای مطرح از کشورهای خارجی، بهبود بخشیم.

ضرورت اصلاح تلقی نادرست از پیتزا

بهنام کیارشی یکی از اعضای هیات داوران نخستین فستیوال پیتزای تهران نیز در حاشیه این مراسم با بیان این که این رویداد در راستای توسعه و شکوفایی صنعت غذایی و رستوران داری کشور تعریف شده است، گفت: بخشی از غذاهایی که درصنعت غذایی ما ارائه می‌شود، مثل پتیزا، غذاهای وارداتی هستند و اگر این غذاها به نحو درست و اصولی توسط مدیران و صاحبان رستوران ها و آشپزها و سرآشپزها شناخته و عرضه نشود، به سلامت و بهداشت و ایمنی مردم خسارات جدی وارد خواهد کرد.

وی فلسفه فست فود را سرو غذای سریع دانست و تصریح کرد: این تلقی از فست فود که فست فود به معنی ندیده گرفتن سلامت و ایمنی و کیفیت در فرآیند آماده سازی غذا است، موجب شده که پیتزا مثل بسیاری از فست فودها در کشور ما به بیراهه برود. ما در این رویداد تلاش می کنیم ضمن شناسایی استعدادهای برتر در میان پیتزاپزهای جوان ایرانی، این تلقی نادرست را اصلاح و پیتزا را به عنوان یک غذای سالم به جامعه معرفی کنیم.

شایان ذکر است نخستین فستیوال پیتزای تهران، چهارشنبه ۲۰ آذرماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۰ صبح تا ۵ عصر در فودکورت مجتمع تجاری آرتمیس واقع در چهارراه فرمانیه برگزار می‌شود.

انتهای

کلیدواژه‌ها

مطالب بیشتر از «خدمات»

نظر شما

شما در حال ارسال پاسخ به نظر «» می‌باشید.

نظرات بینندگان

جدید ترین برنامه ها

  • نمایشگاه آسانسور:شرکت ایمن موتور فرش باف(سایت)
  • شرکت تولیدی پوشاک نانو مهیار زنجان

    پیشران 9

    شرکت تولیدی پوشاک نانو مهیار زنجان (3)

    شرکت تولیدی صادراتی پوشاک مهیار، سال 1366 با تولید جوراب، قدم به عرصه تولید نهاد. مدیریت این شرکت طی سالهای متمادی با عبور از چالشهای متعدد، روز به روز به میزان تولید خود افزود و محصولات خود را علاوه بر جوراب، به دستکش و زیرپوش نیز گسترش داد. این شرکت اولین تولید کننده جوراب آنتی باکتریال در ایران می باشد که با استفاده از فناوری نانوذرات نقره، اقدام به تولید جوراب با خاصیت ضد میکروب و ضد بو نموده است.

  • موج بافی ( اصلاح تایتل )

    تعادل

    موج بافی ( اصلاح تایتل ) (1)

    موج بافی موج پارچه ایست دستبافت که از پشم گوسفند بافته می شود و از رنگهای متعدد و شاد برخوردار است. در قدیم از موج به عنوان رختخواب پیچ ، پتو ، پشتی ، رویه کرسی ، سجاده و گاه برای چادر عشایر استفاده می شده است. از موج در ماه های سرد به عنوان رو انداز و قدیمترها به عنوان پوشش تزئیینی روی کرسی ها می انداختند. نقوش تزئیینی موج دارای ویژگی های مشابهی است و در محدوده خاصی سیر می کند. طرح های موج که از اصالت و خصوصیات محلی و بومی برخوردار هستند عبارتند از پر طاووس ، چهارخانه، سیاه و سفید، تخت قرمز ، گل، کله کبکی ، شانه ، گنجیشک ، پروانه، بزکوهی ، درخت و ماهی ، ترنج و برگ بیدی.

  • گردشگری استان فارس: روستای مارگون

    وطن من

    گردشگری استان فارس: روستای مارگون (69)

    روستای مارگون با طبیعتی بکر و آبشاری زیبا که بزرگترین آبشار خاورمیانه است با آب و هوایی کوهستانی و خنک و دشت های وسیع پرگل،بهار بهترین فصل برای دیدن این منطقه است.

  • گردشگری استان چهار محال و بختیاری:هلن

    وطن من

    گردشگری استان چهار محال و بختیاری:هلن (70)

    «هلن» منطقه ای حفاظت شده در چهار محال و بختیاری است.

آخرین خبرها