۱۱ غذای محلی گیلان در فهرست میراث ناملموس ایران است | شبکه تلویزیونی ایران ‌کالا

۱۱ غذای محلی گیلان در فهرست میراث ناملموس ایران است

  • جمعه 05 مهر 1398 23:12
  • شناسه 39626
۱۱ غذای محلی گیلان در فهرست میراث ناملموس ایران است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: ۱۱ غذای محلی این استان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است و روند شناسایی و ثبت غذاهای محلی دیگر ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه ایران کالا، به نقل از ایرنا شهرود امیر انتخابی شامگاه پنجشنبه در همایش گردشگری خوراک در اداره تبلیغات اسلامی آستارا افزود: غذاهای محلی در جذب گردشگر نقش ویژه دارد و این همایش ها زمینه ثبت غذاهای محلی و تحول حوزه گردشگری را فراهم می کند.

وی اظهار کرد: برخی غذاهای محلی گیلان خاصیت دارویی دارند و مدیران رستوران های بین راهی در پخت و معرفی آنها کوشا باشند و همکاری رسانه ها نیز، مردم را از غذاهای آماده دور خواهد کرد.

وی بیان کرد: کار ثبت چهار غذای محلی آستارا از قبیل لونگی، باسترما، چغرتما و بورانی پلو آغاز شده و پیشگامی این شهرستان گردشگری در معرفی غذاهای محلی در همایش ها ضروری است.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا هم گفت: شهرت برخی غذاهای محلی این شهرستان نظیر لونگی ماهی سفید و لونگی جوجه، باعث روی آوردن غذاخوری های بین راهی به طبخ آنها شده و در جذب گردشگران داخلی و خارجی موثر است.

پردل امیری نژاد بیان کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی نظیر جشنواره های مختلف، جهت معرفی غذاهای محلی موثر است و تاکنون در آستارا، چهار جشنواره غذاهای محلی برگزار شده است.

در حاشیه این همایش، نمایشگاه غذاهای محلی آستارا برپا شد.

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ۱۷۰ نوع غذای محلی را در این استان شناسایی کرده و بخش قابل توجهی از آنها به شهرستان آستارا مربوط است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و ۲۶ واحد پذیرایی بین راهی در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده و از مناطق گردشگرپذیر ایران است.

انتهای پیام/

کلیدواژه‌ها

مطالب بیشتر از «میراث فرهنگی»

نظر شما

شما در حال ارسال پاسخ به نظر «» می‌باشید.

نظرات بینندگان

جدید ترین برنامه ها

آخرین خبرها