استان بوشهر قطب تولید خرما

دبیر اجرایی خانه خرما کشاورز شهرستان جم گفت: استان بوشهر یکی از استان های خرماخیز کشور است که دارای 34 هزار هکتار زمین زیرکشت خرما است. سالانه 164 هزار تن خرما در این استان تولید می شود که بخش قابل توجهی از این تولیدات در استان جم است.
حیدری مدیر عامل شرکت عارف بنای انارستان در گفتگو با شبکه ایران کالا گفت: به عنوان کشاورز پیشرو که برای سه بار عنوان باغدار نمونه کشوری را در کارنامه خود دارم توانسته ایم نمونه بازار پسند جهانی خرما را رونق بدهیم و به تولید بیشتر برسانیم.
وی افزود: ما در رابطه با صادرات مشکلاتی داریم که برمیگردد به سیاست های کلان. پیدا کردن بازارهای جهانی خوب است اما اینکه بتوانیم به صورت مداوم با این بازارها همکاری داشته باشیم سودآوری بیشتری خواهد داشت که تنها از دست تولید کننده برنمی آید و باید وزارت صمت، وزارت کشاوری و وزارت امور خارجه هم همکاری کنند.
مدیر عامل شرکت عارف بنای انارستان بیان کرد: اگر دولت با دادن تسهیلات ارزان قیمت به ما کمک کند تا باغ های قدیمی خود را اصلاح کنیم تولید ما چندبرابر خواهد شد و صادرات بهتری خواهیم داشت ایران دومین تولید کننده خرما و پنجمین صادرکننده در جهان است.
حیدری عنوان کرد: درحال حاضر خرمای ارزآور که بازار جهانی دارد مظافتی پیارم زاهدی خاصویی است که خوشبختانه در شهرستان جم رویش خوبی دارد و دوازده هکتار کاشته ایم که انشاالله در یکی دو سال آینده به 700 تا 750 تن محصول می رسیم.
ما با واسطه ای که در کشور قطر داریم توانسته ایم به اروپا صادرات خرما داشته باشیم، خرما زاهدی ما بیشتر به کشور پاکستان و بعضی از کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود. خرمای خاصویی در کشور بازار خوبی دارد که خواستگاه آن شهرستان جم است و پیارم که بیشتر در تهران و نواحی مرکز مصرف دارد. ما با استفاده از کارشناسان بخش کشاورزی توانسته ایم محصولات ارگانیک بار بیاوریم که باعث سفارش در سال های متوالی محصولات ما میشود. راه های ارتباطی شرکت عارف بنای انارستان 09177760182- 09177760326 است.
انتهای پیام/
نظر شما