غذاهای لقمه ای برای مجالس | شبکه تلویزیونی ایران ‌کالا

کارآفرینان

غذاهای لقمه ای برای مجالس

  • دوشنبه 20 بهمن 1399 12:53
 غذاهای لقمه ای برای مجالس

دریافت ویدیو

شماره قسمت: 506

الهه محمدزاده سرآشپز غذاهای لقمه ای برای مجالس - مهمان : الهه محمدزاده ( سرآشپز )

فینگر فود یعنی غذای انگشتی. یا اصطلاحا غذایی که بتوان به سادگی با انگشت آن را خورد. در واقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون نیاز به ابزارهایی مانند کارد و چنگال و قاشق، میل کنید، یک نوع فینگرفود است. برخی معتقدند که، فینگرفود از ابتدای خلقت بشر وجود داشته است، زمانی که ابزاری برای صرف غذا وجود نداشته است و همه چیز با دست و انگشتان خورده می شد. اما برای آنکه بدانیم فینگرفود به شکل و معنای امروزی از کجا شکل گرفته است، منابعی در تاریخ وجود دارد. در سال ۱۳۱۹ با گسترش تاسیس کافه هایی کوچک در نقاط مختلف آمریکا، صاحبان کافه ها تصمیم گرفتند تا غذاهای ساده ای را برای مشتریان خود آماده کنند. غذاهایی که حالت میان وعده داشته و دشواری های تهیه ی غذاهای معمول را نیز نداشته باشد. آنها ترجیح دادند خوراکی هایی آماده کنند که، به راحتی و با دست برداشته و خورده شود و نیازی به ابزارآلات خوردن غذا نداشته باشد. از آنجا بود که فینگرفود متولد شد. به مرور زمان فینگرفودها در کشورهای غربی جایگاه ویژه ای پیدا کردند، تا جایی که امروزه به عنوان غذای اصلی نیز سرو می شوند. و در کشور ما هم جایگاه ویژه ای دارند.

سایر قسمت‌ها

نظر شما

شما در حال ارسال پاسخ به نظر «» می‌باشید.

نظرات بینندگان

جدید ترین برنامه ها

آخرین خبرها