چشم انداز اقتصاد | شبکه تلویزیونی ایران کالا
-
چشم انداز اقتصاد
بررسی مسائل روز اقتصاد کشور با حضور مسئولین، دانشگاهیان و کارشناسان مطرح اقتصادی.
این برنامه شنبه تا پنجشنبه ساعت 21 با اجرای دکتر فرشاد پرویزیان به صورت زنده به روی آنتن می رود.
-
تولید کننده مبل ایرانی بازیچه واسطه گران/ چه عواملی باعث افزایش چشمگیر قیمت مبلمان شده است؟ (259)
رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان تهران گفت: با افزایش نظارت صنعت و معدن و تعزیرات و بازرسان اتاق اصناف حتماً قیمت مبلمان پایین خواهد آمد.
-
تولیدکنندگان مبل ایرانی یکهتاز بازار داخلی/ قیمت مبل ارزان میشود؟ (258)
برنامه چشم انداز امشب به معضلات و مشکلات بخش صنایع چوبی پرداخته و با تولید کنندگان و رئیس اتحادیه این صنعت به گفتگو پرداخته شد
-
افزایش قیمت ارز عامل گرانی مواد شوینده/ محصولات با ارز 4200 تومانی وارد میشود ولی قیمت آن با ارز آزاد محاسبه میشود (257)
برنامه شب گذشته چشم انداز با محوریت بازار شب عید با حضور دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران، دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی و فعال حوزه مبلمان پخش شد.
-
بازاری به وسعت شب عید/ قیمت کالاهای اساسی در هفته آینده کاهش مییابند (256)
امشب در برنامه چشم انداز سعی شد بیشتر به بخشهای مربوط به شب عید نگاهی شود و از گرانی گوشت و مرغ و وعده کاهش قیمت آن در هفته آینده تا شرایط اصناف مختلف بررسی و نقد شود.
-
تفاوت گرانی با گرانفروشی/ نبود نظارت در شبکه توزیع علت گرانی است؟ (255)
ماینده وزارت صمت در اتاق اصناف گفت: گرانی فقط متوجه مصرف کنندگان نیست و کاسب هم ضرر میکند و نباید گرانی را با گران فروشی یکی در نظر بگیریم.
-
مایشگاههای بهاره ابزار تعدیل قیمتها/ چه مشاغلی در ایام نوروز بخاطر کرونا تعطیل خواهد شد؟ (254)
برنامه چشم انداز در ادامه برنامه شب گذشته به موضوع برپایی نمایشگاه های بهاره پرداخت؛ اینکه به علت شیوع کرونا و کسادی بازار، نمایشگاه های بهاره می توانند کمک کننده باشند یا شرایط خرید و عرضه را سخت تر میکند.
-
نمایشگاه های عرضه مستقیم بازار مکاره یا تثبیت کننده قیمت؟ (253)
بازار شب عید و محدودیت های اجرا شده به علت کرونا که باعث شد بسیاری از بخش ها به خصوص بخش پوشاک در سال گذشته بسیار آسیب ببنیند موضوع برنامه چشم انداز امشب بود که به برپایی نمایشگاه ها دراین شرایط و اینکه آیا واقعا کمک به تولید و اقتصاد میکنند نیز پرداخته شد
-
تأثیر چشمگیر نمایشگاهها در عرضه مستقیم کالا و تثبیت قیمتها/ بازارهای بهاره عامل نجات اصناف از ورشکستگی کامل است؟ (252)
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: شروط اصناف برای فروش فوق العاده در ایام پایانی سال این است که حتما باید کالای عرضه شده با کیفیت و تولید داخل باشد و با تخفیف به دست مشتریان برسد.
-
کاهش عرضه دام بخاطر سود بیشتر در بازار شب عید/ ماجرای عجیب افزایش قیمت محصولات پروتيئنی چیست؟ (251)
آخرین وضعیت عرضه دام در بازار و قیمت محصولات پروتئینی در برنامه چشم انداز بررسی شد.
-
کاهش عرضه دام بخاطر سود بیشتر در بازار شب عید/ ماجرای عجیب افزایش قیمت محصولات پروتيئنی چیست؟ (250)
آخرین وضعیت عرضه دام در بازار و قیمت محصولات پروتئینی در برنامه چشم انداز بررسی شد.
-
-
افزایش نرخ تورم در وضعیت هشدار/ تورم کاهش پیدا میکند؟ (248)
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یکی از عوامل اصلی ایجاد تورم در کشور نظام بانکی ناکارامد است. سال گذشته بیش از 80 درصد منابع بانک مرکزی به سوداگران رسیده است.
-
افزایش نرخ تورم در وضعیت هشدار/ تورم کاهش پیدا میکند؟ (247)
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یکی از عوامل اصلی ایجاد تورم در کشور نظام بانکی ناکارامد است. سال گذشته بیش از 80 درصد منابع بانک مرکزی به سوداگران رسیده است.
-
کلاف سردرگم مشکلات رانندگان خودروهای سنگین/ لزوم بازنگری در سند حمل و نقل کشور (246)
یک نماینده مجلس با اشاره به اینکه باید حق و حقوق راننده محفوظ باشد و بازنگری در سند حمل و نقل صورت گیرد، گفت: مجلس و کمیسیون صنعت، معدن و تجارت به صورت جدی نسبت به این سند اهتمام دارد و با وزارتخانه های صمت و راه در حال بررسی این موضوع هستیم
-
عدم تناسب درآمد رانندگان با هزینهها/ آزادسازی خودروهای موجود در گمرک تاثیری در قیمت بازار دارد؟ (245)
رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه های کامیون سبک و سنگین گفت: در حال حاضر تقاضا در حمل و نقل وجود دارد ولی عرضه کم است و تا وقتی که وسایل نقلیه موجود در گمرک آزاد نشود شرایط بهتر نمی شود و قیمت ها پایین نمی آید.
-
مافیای قطعات خودرو؛ از تولید زیر زمینی تا قاچاق محصولات بی کیفیت/ چگونه قطعات خودروی با کیفیت را تشخیص بدهیم؟ (244)
نایب رئیس اول اتحادیه صنف تعمیرکاران خودرو گفت: بخش عمدهای از قطعاتی که در بازار وجود دارد یا قاچاق هستند یا در زیرزمین ها تولید می شوند و چنین شرایطی به صنعت حمل و نقل کشور آسیب وارد میکند
-
نهادی برای رسیدگی به مشکلات رانندگان در کشور وجود ندارد/ مهمترین چالشهای صنعت حملونقل چیست؟ (243)
یک کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت وسایل نقلیه سنگین در ایران نسبت به میانگین جهانی بالاتر است و از طرفی در بحث لوازم یدکی و قطعات آن این فاصله بیشتر هم میشود
-
نهادی برای رسیدگی به مشکلات رانندگان در کشور وجود ندارد/ مهمترین چالشهای صنعت حملونقل چیست؟ (242)
یک کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت وسایل نقلیه سنگین در ایران نسبت به میانگین جهانی بالاتر است و از طرفی در بحث لوازم یدکی و قطعات آن این فاصله بیشتر هم میشود.
-
قفل شدن اقتصاد حمل و نقل/ قوانین مزاحم حذف میشود؟ (241)
عادل نجف زاده رئیس کمیته حمل و نقل کشور در مجلس گفت: مبنای ماموریت مجلس یازدهم به ویژه در کمیسیون عمران در قالب تشکیل کمیته حمل و نقل یک از دغدغه های اصلی حوزه قانون گذاری در مجلس یازدهم است و نگاه ما ریل گذاری و سیاست گذاری در حوزه حمل و نقل است.
-
دولت حمایت از کشاورزان را لطف میداند و نه وظیفه!/رونق کشاورزی موجب شکوفایی اقتصادی در همه بخشها میشود (240)
یک عضو هیئت علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: کشاورزی به علت این که یک بخش پایه اقتصادی است مثل صنعت و خدمات نیاز به حمایت اساسی تر و علمی تری دارد چرا که تاثیر مستقیم بر اقتصاد کل کشور دارد
-
قوانین مندرس و کهنه کشاورزان را بی انگیزه کرده است/ اعتبارات بیمه کشاورزی باید صد درصد تخصیص یافته شده باشد (239)
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان طبس در برنامه چشم انداز شبکه ایران کالا درمورد بیمه محصولات کشاورزی و عدم تمایل کشاورزان به بیمه کردن محصولات به گفتگو پرداخت.
-
طراحی دو تراکتور جدید ایرانی/ وقتی تحریمها باعث جهش تولید میشود (238)
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: سایت ثبت نام تراکتور فعال است اما مکانیزم فروش و مراحل خرید بعد از ثبت نام کشاورز به دست جهاد کشاورزی است و هر استان باید تایید کند که فرد ثبت نام کننده کشاورز است.
-
تعیین قیمت محصولات کشاورزی در بازار عادلانه نیست/ علت افزایش قیمت خیار چیست؟ (237)
رئیس نظام صنفی کشاروزی و منابع طبیعی کشور گفت: مشکل بسیاری از کشاورزان ریسک بالای بازار است و تعیین قیمت محصولات به درستی انجام نمی شود.
-
عدم اعتماد نهادهای دولتی به تشکلهای صنعت کشاورزی/ چرا قیمت میوه دوبرابر شد؟ (236)
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های کشاورزی باغبانی ایران گفت: هزینه های تولید برای باغداران بسیار بالاست و باغداران با توجه ذخیره انبار از سال گذشته توانستند در سال جاری دوام بیاورند
-
تورمزایی 65 درصدی بودجه 1400/ چرا لایحه بودجه در مجلس رد شد؟ (235)
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه دارای ایرادات اساسی بود و قابلیت اجرایی شدن در کشور را نداشت. این بودجه در سال آینده تورم بالای 60 درصد در کشور ایجاد میکرد.
-
بودجه 1400 دولت تورمزا بود/ چرا دولت تغییرات اعمال شده مجلس در بودجه را نپذیرفت؟ (234)
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: ایرادات اساسی در بودجه 1400 وجود داشت و این بودجه تورمزا است. وابستگی شدیدی به درآمد نفت در بودجه سال آینده پیشبینی شده بود.
-
عدم هماهنگی بودجه 1400 با شرایط اقتصادی و برنامه توسعه کشور/ دولت هیچ پشتوانهای برای کسری بودجه در سالهای آینده در نظر نگرفته است (233)
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از راههای کاهش تورم و کنترل نقدینگی در جامعه است که بودجه 1400 این پیام را نداشت و عملاً هدف آن تزریق پول در جامعه بود
-
دولت در دوران کرونا به صنعت کشاورزی نکرده است/ بورس ظرفیت لازم برای رفع مشکلات کشاورزان را دارد؟ (232)
رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: دولت در سال 99 بخشهای مختلف کشور که از کرونا آسیب دیدند را بررسی و خسارتهای آنها را تخمین زد ولی هیچ حمایتی از صنعت کشاورزی صورت نگرفت.
-
ارز 4200 امنیت غذایی و امنیت شغلی را از بین میبرد (231)
رئیس هیئت مدیره انجمن گاوداران در برنامه چشم انداز شبکه ایران کالا گفت: چون ارز 4200 بسیار سخت تامین می شود قطعا اگر روند این ارز ادامه داشته باشد در آینده نه چندان دور امنیت غذایی و امنیت شغلی ما به خطر میفتد.
-
امنیت غذایی جامعه در گرو حل مشکلات کشاورزان/ تشکلهای صنفی قادر به رفع چالشهای زنجیره تأمین مواد غذایی هستند؟ (230)
رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی گفت: زنجیزه ارزش محصولات کشاورزی و غذا در همه دنیا از طولانی ترین، پیچیده ترین و ذینفع ترین زنجیرههای مورد نیاز مردم است.
-
نابودی تولیدکنندگان ایرانی به دست سیاستگذاران/ کشور چقدر پتانسیل رشد اقتصادی دارد؟ (229)
ک عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق (ع) گفت: متاسفانه در سیاستگذاری کلان ظرفیتهای تولید داخل به درستی در نظر گرفته نشده و از همین رو وضعیت اقتصاد با شرایط ویژه کشور هماهنگی ندارد.
-
قوانین متغیر عامل نابودی سرمایه تولیدکنندگان/ چرا نظام بانکی کشور تمایلی به حمایت از تولید ندارد؟ (228)
رئیس مرکز مطالعات پایش و بهبود فضای کسبوکار وزارت اقتصاد گفت: بهبود محیط کسبوکار موضوعی است که باید اولویت شماره یک همه دستگاههای اجرایی کشور باشد.
-
سال جهش تولید؛ میزان تحقق و موانع (226)
عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشکاه تهران گفت: بعد از نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به سال جهش تولید انتظار این بود که دولت در همان وهله اول به دنبال هدف گذاری باشد که ما در هر بخشی چه میزان رشد و جهش داشته باشیم که متاسفانه چنین اقداماتی را مشاهده نکردیم
-
توانایی رمز ارزها برای حل مشکل تراکنشهای مالی در دوران تحریم/ قوانین سختگیرانه دلیل افزایش استخراج غیرقانونی رمز ارزها شد؟ (225)
مدیرعامل صرافی اکسیر گفت: در دوران تحریم رمز ارزها به راحتی میتواند شرایط لازم برای تراکنشهای بینالمللی را فراهم کرده و مشکلات مربوط به پرداخت هزینه واردات و صادرات را حل کند.
-
سهم 8 درصدی ماینرهای ایرانی از بازار رمز ارزها/ مصرف برق خانگی در کشور هشت برابر ظرفیت نیروگاهها است (224)
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: در مورد مصرف برق برای استخراج رمز ارزها در کشور شایعات زیادی پخش شد که هیچ کدام از آنها واقعیت نداشت. علت قطعیهای اخیر برق مصرف بالای انرژی در بخش خانگی است.
-
ساختار سیاست های اقتصادی کشور/ ایجاد شورای ثبات راه حلی برای بی ثباتی بازارها (223)
رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق در برنامه چشم انداز گفت: بی ثباتی اقتصادی و به دنبال آن بی ثباتی مدیریتی برای شرایط فعلی و آینده اقتصاد زیان های بی شماری در پی خواهد داشت و براساس محاسبات صورت گرفته هر یکروز بیثباتی اقتصادی هزار میلیار تومان ضرر خواهد بود.
-
تا زمانی که رشد نقدینگی ادامه دارد نمیتوان تورم را کنترل کرد/ تأثیر چشمگیر نوسان بازار ارز بر اقتصاد کشور (222)
یک عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران گفت: تا زمانی که فعالیتهای دولت باعث رشد نقدینگی شود امکان کنترل تورم وجود ندارد. چشم انداز چهارشنبه 1بهمن
-
رئیس سازمان بورس تنها عامل ایجاد وضعیت کنونی بازار نیست/ دولت باید برای شرایط کنونی بورس پاسخگو باشد (221)
دبیر انجمن اقتصاددانان ایران گفت: نباید تنها یک عامل را مسبب شرایط کنون بازار سرمایه بدانیم و باید ابعاد مختلف را بررسی کنیم. چشم انداز سه شنبه 30 دی
-
نامدیریتی بانک مرکزی در کنترل نرخ ارز/ نوسانات ارز چه نقشی در میزان تورم دارد؟ (220)
یک عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با کاهش نرخ ارز هزینه تولیدکنندگان کاهش نمییابد و برای بهبود وضعیت اقتصاد قیمتها در بازار باید برای طولانی مدت ثبات داشته باشد. چشم انداز دوشنبه 29 دی
-
ناتوانی بانک مرکزی در تحقق انتظارات مردم/ دلیل کاهش نرخ ارز چیست؟ (219)
یک عضو هیت عملی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: عوامل بنیادی در تغییر قیمت ارز به هیج عنوان دراین بازه زمانی نمی تواند صورت بگیرد و تغییراتی نداشته ایم که ناشی از مدیریت بانک مرکزی باشد. چشم انداز شنبه 27 دی
-
بررسی بودجه 1400/ تعیین نرخ ارز در سال آینده در دستان دولت یا مجلس؟ (219)
عضو هیت علمی اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مهمترین نکته در تعیین نرخ ارز در بودجه دولت این است نرخ ارز اعلام نمیشود و تصویب هم نمیشود و مجلس میخواهد یک نرخ اعلام و تصویت کند. چشم انداز جهارشنبه 24 دی
-
طراحی اشتباه بودجه در 50 سال اخیر/ نرخ ارز نیروی محرک تورم است که باید کنترل شود (218)
یک عضو هیت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: افزایش نرخ ارز محرک اصلی تورم است و اگر هر سال نرخ ارز را افزایش پیدا کند همین افزایش بلافاصله به تورم اضافه میشود. چشم انداز پنج شنبه 25 دی
-
خوشبینی دولت به فروش نفت در سال آینده/ افزایش مالیات به ضرر اقتصاد کشور است؟ (217)
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دولت باخوش بینی به درآمد نفتی سال آینده قسمت عمده ای از این بودجه را تنظیم کرده است. چشم انداز سه شنبه 23 دی
-
عدم آشنایی مدیران بانکی با بانکداری الکترونیکی/ کسبو کارهایی که مردم را بانکدار میکند (216)
مدیرعامل شرکت ورز جویا گفت: متأسفانه مشکلی که کشور در نظام بانکی سالهاست با آن درگیر است عدم آشنایی هئیت مدیره با اصول بانکداری مدرن است. چشم انداز دوشنبه 22 دی
-
فناوری و خلاقیت نیاز روزانه بانکداری الکترونیک/ اعتماد نکردن بانکها به استارتاپها چالش بزرگ صنعت فناوری مالی است (215)
مدیرعامل مرکز فابا گفت: در برخی از حوزههای فناوری مالی کشورهای همسایه به خوبی عمل کرده و از ایران پیشی گرفتهاند ولی فعالان صنعت فناوری مالی در کشور تلاش میکنند تا جایگاه خود را بهدست آورند.
-
ایران سرآمد بانکداری الکترونیکی در غرب آسیا/ قوانین بانک مرکزی دامنه فعالیت شرکتهای فناوری مالی را محدود میکند (214)
یک کارشناس ارشد بانکداری الکترونیک گفت: ساختار بانکداری الکترونیکی در ایران وضعیت مطلوبی دارد و مردم ماهها میتوانند بدون نیاز به پول نقد عملیاتهای مالی روزانه خود را انجام دهند. چشم انداز شنبه 20 دی
-
لزوم تخصیص بودجه بر اساس جمعیت و وسعت/ دلیل توسعه نیافتن سیستان و بلوچستان چیست؟ (213)
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکتهای دانشبنیان صنایع دستی استان را به بازار داخل شرکت و حتی بازارهای بینالمللی معرفی میکند. چشم انداز پنج شنبه 18 دی
-
ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا/ بخش زیادی از تجارت بینالمللی ایران محدود به واردات است (181)
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: بازرگانان ایرانی باید جایگاه خود را حوزه اوراسیا شناسایی کرده و میزان صادرات را افزایش دهند. چشم انداز سه شنبه 11
-
ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا/ اصلاح تعرفههای گمرکی لازمه ارتقا جایگاه تجاری ایران در اتحادیه اوراسیا (180)
سفیر ایران در ارمنستان گفت: ایران برای تقویت جایگاه تجاری خود در اتحادیه اقتصادی اوراسیا باید برخی از قوانین تجاری را اصلاح کند. چشم انداز دوشنبه 10 آذر
-
چالشهای صنعت ریلی از قطعهسازی تا واگنسازی (128)
سه تولید کننده صنایع ریلی و معاون وزیر صنعت در برنامه چشمانداز شبکه ایران کالا با دکتر پرویزیان درباره چالشهای صنعت ریلی گفتگو کردند. چشم انداز چارشنبه 02 مهر
-
چالش های تولید خودرو و بازار (122)
استاد دانشگاه امام صادق، دبیر انجمن تولیدکنندگان، کارشناس اقتصاد خودرو و یکی از طراحان خودرو در گفتگو با دکتر پرویزیان، چالش های تولید و بازار خودرو را بررسی کردند
-
چشم انداز اقتصاد - خودرو چالش کیفیت یا قیمت (110)
میهمانان برنامه آقایان محمد رضا نجفی منش رئیس انجمن صنایع همگن قطعه ساز، فربد زاوه کارشناس اقتصاد خودرو، روح الله ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، مازیار بیگلو دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو، علیرضا نیک آیین رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو تهران با دکتر پرویزیان در خصوص مشکلات و چالشهای صنعت خودرو به گفتگو پرداختند.
-
انحصار چه تأثیری بر اقتصاد کشور دارد / بازار ارز دولتی یا خصوصی؟ (68)
علی سعدوندی اقتصاددان در گفتگو با برنامه چشم انداز شبکه ایران کالا گفت: انحصار نقشی جز خفه کردن اقتصاد نخواهد داشت. چشم انداز یکشنبه 22 تیر
-
بورس ویترین زیبای اقتصاد کشور / بیثباتی دراقتصاد یعنی از دست دادن افق دید (56)
عدم ثبات و نوسانات لحظه ای از مهمترین تهدیدات و مخاطراتی است که طی سالهای اخیر اقتصاد کلان کشور با آن دست و پنجه نرم میکند. چشم انداز شنبه 07 تیر
-
تامین نهاده های دامی، تولید غذا یا فرصتی برای رانت جویی؟ (46)
مسئولان و افراد صاحب نظر در امور پزشکی و اقتصادی در گفت و گو با برنامه «چشم انداز» دلایل بروز نابسامانی در تامین نهاده های دام و طیور و راهکارهای برون رفت از این مشکل را تشریح کردند. چشم انداز پنج شنبه 22 خرداد
نظر شما